Backup i molnet 2018-06-13T14:27:18+00:00

Backup i molnet

Framtidssäkra er verksamhet med en trygg backup i molnet

Vad händer med er verksamhet om
all er data försvinner?

Under våra 23 år i branschen har vi varit med om det mesta, allt från att kunder råkat ut för brand, vattenskada, eller inbrott till rena hårdvarufel i form av kraschade hårddiskar. Detta kan innebära långa nertider av verksamheten och i värsta fall konkurs om inte en tillförlitlig backup finns. Backupen ska helst ligga utanför den egna verksamheten och vara automatiserad i ett datacenter.

Med Cloudonlines backuptjänst i molnet kan ni koppla av med vetskapen om att er känsliga data har en backup och är säker. Överföringen sker nattetid med avancerad kryptering till våra datacenter. Vi kan återläsa hela eller delar när som helst och backupen är anpassningsbar beroende på vilken backuptid ni önskar.
Vi tar helt enkelt fram den lösning som passar er!

Molnbackup
Klient

Basic: 100GB, 259 kr/mån

Standard: 150GB, 329 kr/mån

Premium: 300GB, 619 kr/mån

Beställ!

Molnbackup
Server

Basic: 200GB, 790 kr/mån
Standard: 250GB, 988 kr/mån
Premium: 300GB, 1 185 kr/mån

Beställ!

Vi använder Ahsay för våra backuptjänster. De är helt automatiserade med 30 dagars retention av hela datorn/servern eller de mappar du själv väljer. Denna tjänst ska inte förväxlas med en traditionell lagringstjänst i molnet, utan är en riktig backup med full återläsning av data.

Vi tillhandahåller support, service, installation och återläsning.

Kostnadseffektiv backup som sparar tid och lagringsutrymme

När ni kommit igång med backup och vi säkerhetskopierar er data till våra datacenter finns det ingen anledning att fortsätta med skivor, USB-minnen, externa hårddiskar, NAS och bandbackuper. All backup sker inkrementellt vilket innebär att bara nya filer och ändringar i befintliga filer överförs till våra datacenter. Detta spar både tid och lagringsutrymme.

Vi är GDPR-compliant och uppfyller den nya lagen kring personuppgiftshantering.

ERBJUDANDE

Vid tecknande av tjänst om minst 36 månader erbjuder vi just nu 3 kostnadsfria månader.

Loading...