Vi söker dig ….

Vi söker dig som vill jobba med IT-support, infrastruktur och kundprojekt

Vilka är vi?

Cloudonline är ett IT-bolag med fokus på infrastruktur. Vår uppgift är att koppla ihop affärsstrategier med moderna IT-lösningar för att tillhandahålla hållbara och IT-lösningar. Hos oss får du arbeta med ett sammansvetsat team som idag hanterar ca 450 kunder inom olika branscher och storlekar.

En av Cloudonlines främsta framgångsfaktorer är vår kultur som präglas av ledorden affärsmässighet, engagemang och gemenskap! Vi hoppas att du vill vara med på en spännande resa och blir en del av vår sköna familj! Du kommer att vara delaktig i de flesta beslut från produktutveckling till leverans och support.

Vill du växla upp din karriär och är redo på att ta dig an nya utmaningar? Har du ett genuint intresse för teknik och nyfiken på spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till oss!

Din vardag

Våra kunder är både stora och små väletablerade företag som verkar inom flera olika verksamhetsområden. Du kommer att vara den som ser till att kundernas befintliga IT-lösningar fungerar – via telefon, email eller på plats hos kund – men också utvecklas för att möta framtida behov.

Vem är du?

Rollen passar dig som är prestigelös och nyfiken samt har ett genuint intresse för teknik. Du vill kanske ta nästa steg från en tidigare supportroll och är där av engagerad och driven att utvecklas genom att erhålla nya kunskaper och erfarenheter inom IT med klienter, servers och nätverk.

Din vardag kommer att präglas av kundkontakt, därför ser vi gärna att du är en serviceorienterad och professionell agerande person med en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga. Arbetet handlar ofta om att ställa rätt frågor, felsöka, hantera ärenden och genomföra leveransprojekt av olika storlek.

Det är meriterande om Du har

3-7 års erfarenhet från tidigare arbete inom IT-support eller med teknik-projekt

God teknisk förståelse och kunskap inom bland annat Windows server, Office365, Active Directory, Azure, Backup/Restore, Nätverk och Brandväggar
Erfarenhet av virtualisering (VM-ware eller HyperV) och NAS
Vana av att arbeta i Ärendehanteringssystem

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, flera tjänster är aktuella.

Anmäl ditt intresse här!