Om oss 2018-02-19T11:39:26+00:00

Om oss

Vi finns där för dig på hela digitaliseringsresan

Alla företag, stora som små, står idag inför en digitaliseringsresa. Många har redan kommit en bra bit på vägen. Den digitala transformationen handlar, liksom tidigare, om att skapa lösningar som på ett effektivt sätt stödjer och förbättrar verksamheten. Det som skiljer sig från tidigare är den ökade interaktionen mellan kunder, leverantörer och partners. Värdekedjor plattas till och nya eko-system formas mellan parter som tidigare inte rörde sig i samma bransch. Tjänstefiering av produkter och nya digitala affärsmodeller ändrar balansen mellan stora och små, lokala och globala bolag – ibland hela branscher. Sammanfattat är den nya utmaningen att kunna möta och hjälpa kunder och användare på alla plan med hjälp av digitala lösningar.

Digitalisering ger många fördelar

Att digitaliseringstrenden är så stark är inte så konstigt. Genom implementering av moderna digitala lösningar kan du samtidigt åstadkomma ökad servicegrad, effektivitet, kvalitetsförbättringar samt stora tid- och kostnadsbesparingar. Förbättrad kundupplevelse och tillgänglighet gör inte saken sämre.

Den digitala transformationen sker i molnet

Många lever kvar i tron att digitalisering är en kostsam och riskfylld process, men verkligheten idag ser helt annorlunda ut jämfört med vad den gjorde för några år sedan. Nu finns de flesta tjänster att tillgå i molnet. Att köpa, utveckla och förvalta alla lösningar själv är inte längre nödvändigt. Alla verksamheter, vare sig det handlar om ett väletablerat företag eller en start-ups, kan välja från ett större utbud av lösningar med lägre investering och risk – förutsatt att rätt strategier och processer finns på plats.

Lyckas på din digitaliseringsresa

För att lyckas på digitaliseringsresan gäller det att hålla sig ajour och välja rätt kombination av molntjänster som på ett effektivt sätt stöttar och förbättrar verksamheten. För vissa företag handlar det om att välja rätt kombination av molntjänster. För andra, där IT är en mer kritisk faktor för affärsmodellen och konkurrenskraften, handlar det om att kombinera molntjänster med egenutvecklad mjukvara, s.k. hybridlösningar.

Att hitta och välja de  lösningar som är bäst för ens verksamhet är för många företag en stor utmaning. Därtill gäller det att garantera säkerheten – en faktor som blir allt viktigare i vårt uppkopplade samhälle. Därför finns Cloudonline.

Cloudonline finns där för dig på hela digitaliseringsresan. Oavsett var ni befinner er, med en server i skrubben, gammal egenutvecklad programvara eller standardprogramvara som inte hänger ihop – Vi hjälper dig med allt från att bevaka trender och utforma krav baserat på dina affärsbehov till att hitta och utforma rätt typ av molnlösningar. Vi ser till att dina molntjänster implementeras, integreras och drivs på ett sätt som tar din verksamhet framåt. 

KONTAKTA OSS!

TEAMET

Lars Simonsson

LARS SIMONSSON

CLOUD FATHER

Email: lars.simonsson@cloudonline.com
Mobil: +46-70-657 66 90

Fredrik Bender

FREDRIK BENDER

CLOUD PILOT

Email: fredrik.bender@cloudonline.com
Mobil: +46 70-601 51 32

ULRIK DAHLERUS

CLOUD DESIGNER

Email: ulrik.dahlerus@cloudonline.com
Mobil: +46 70-922 85 20

MARTIN ÅFELDT

CLOUD CONNECTOR

Email: martin.afeldt@cloudonline.com
Mobil: +46 70-618 44 17

Loading...